perjantai 15. heinäkuuta 2011

Lisää itse ottamiani kuvia: Neve Tzedek

Tässä vielä muutama kuva lisää, tällä kertaa Tel Avivin Neve Tzedek-kaupunginosasta (josta kirjoitin jo aikaisemmin täällä):



Neve Tzedek on ihan varmasti Tel Avivin viehättävin kaupunginosa, ja itse pidän varsinkin siitä, että vaikka paikka näyttääkin osittain pikkukaupungilta, niin siellä näkee kuitenkin selvästi muun kaupungin pilvenpiirtäjät, kuten viimeisestä ja ensimmäisestä kuvasta näkeekin.

Itse ottamiani kuvia - Jaffa

Tässä vielä pari kuvaa lisää, jotka olen itse ottanut. Kaikki kuvat ovat Tel Avivin vieressä sijaitsevasta Jaffa kaupungissa, joka itse asiassa on osa Tel Avivin kuntaa. (Olen aikaisemmin kirjoittanutkin Jaffasta, täällä)





Kuten näette, Jaffassa on todella kauniita taloja ja rakennuksia, sekä myös monia taideteoksia. Oma suosikkini on tämä:

Tämä valas löytyy suuren ja suositun taidemuseon edestä.

Monen mielestä Jaffa muistuttaa itse asiassa Jerusalemia suuresti. Itse en ole ihan samaa mieltä, mutta pidän silti sekä Jerusalemista että Jaffasta todella paljon. Joten jos käytte Tel Avivissa, älkää missään nimessä jättäko Jaffassa käyntiä väliin!

Luksuskauppoja Tel Avivissa

Monilla Tel Aviviin matkaavilla ja myös monella täällä asuvalla, on kivasti rahaa, joten Tel Avivissa voi shoppailla maailman hienoimpia tuotteita ja merkkejä. Jos matkustat Tel Aviviin ja haluat ostaa jotain todella hienoa, suosittelen suosittua Kikar ha Medina-aukiota, josta löytyy sekä Louis Vuittonin että Ralph Laurenin liikkeet, sekä monen muun korkealaatuisen merkin liikkeitä. Tässä muutama itse ottamani kuva tästä aukiosta.


Ja tässä vielä muutama muu, nämä eivät kuitenkaan ole itse ottamiani:

(In Israel)
(Goldstein-Goldstein)

Hinnat Kikar ha Medina aukiolla eivät todellakaan ole alhaisia, mutta katseleminenhan ei maksa mitään, ja aukiolla on myös monta kivaa kahvilaa, joissa on kiva istuskella ja katsella muita (rikkaimpia) shoppailijoita. Joten suosittelen aukiolla käymistä, vaikket ehkä haluaisikaan ostaa mitään.