tiistai 5. tammikuuta 2010

Tel Avivin rannat


Tel Aviv sijaitsee meren rannalla joten kaupungissa ja kaupungin läheisyydessä on useampi hiekkaranta. Suosituimmat uimarannat sijaitsevat kaupungin keskustan läheisyydessä.

Muun muassa Gordon Beach, Frischman Beach, Nordau Beach, Hilton Beach ja Alma Beach ovat erittäin suosittuja Tel Avivin asukkaiden ja siellä vierailevien turistien keskuudessa.

Jos haluat yhdistää sekä kaupunkimatkailun että rantaloman Tel Aviv on siksi hyvä valinta, useimmat kaupungin hotelleista sijaitsevat kävelymatkan päässä rannasta ja monet sijaitsevat jopa ihan meren rannalla! Tel Avivin rannoilta löytyy myös monia ravintoloita, kuten yksi Israelin kuuluisimmista ravintoloista, Manta Ray, joka sijaitsee Alma Beach-rannalla.

Oma suosikkini Tel Avivin rannoista on Frischman Beach, mutta käyn usein myös rannoilla jotka sijaitsevat hieman (noin kymmenen minuutin ajomatkan pääässä) Tel Avivin keskustasta, koska siellä on vähemmän ihmisiä. Varsinkin Tel Avivista pohjoiseen ajettaessa löytyy helposti moni upea, mutta hieman tuntemattomampi hiekkaranta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti